• Jaguar F-PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • JAGUAR E‑PACE

  Noul E-PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I-PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I-PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F-TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

BRIT Motor AG Dealer Oficial Jaguar

BRIT Motor AG este Dealer Oficial Jaguar din anul 2010. Din acel moment, aceasta companie a devenit pentru clientii sai mai mult decat casa celor mai luxoase autoturisme din lume.

Complexul auto este unul dintre cele mai mari si mai moderne din tara, avand o pozitionarea excelenta cu acces direct la autostrada A1 Bucuresti - Pitesti.

Excelenta, responsabilitate, integritate, entuziasm si flexibilitate - reprezinta pilonii pe care s-a construit BRIT Motor AG, companie ce ofera in permanenta cele mai inalte standarde Jaguar, astfel incat fiecare client sa beneficieze de servicii de o calitate exceptionala.
La Service-ul BRIT Motor AG personalul de specialitate, foloseste toate cunostintele si experienta dobandita, precum si cele mai recente tehonologii, pentru ca autoturismul dumneavoastra Jaguar sa isi recapete capacitatile performante, siguranta si confortul, astfel acesta va fi mentinut la maximul de performanta.

Personalul companiei BRIT Motor AG participa in permanenta la training-uri ce vizeaza dezvoltarea profesionala si acorda atentie speciala satisfactiei clientilor prin programe de customer satisfaction.
In timp ce personalul specializat BRIT Motor AG efectueaza reparatii sau lucrari de intretinere pentru autoturismul dumneavoastra Jaguar, va veti putea destinde in spatiul special amenajat clientilor, ce va ofera acces la internet, reviste de specialitate, dar si o zona destinata accesorilor originale Jaguar.

Echipa BRIT Motor AG va asteapta la sediul din Pitesti pe DN 65B, cu cele mai noi modele Jaguar ce va vor surprinde prin lux, rafinament si eleganta la un nivel superior. Modelele Jaguar sunt concepute pentru a raspunde celor mai pretentioase cerinte in materie de design, siguranta si fiabilitatea.

DN 65B, Nr. 11, Zona Comerciala, Pitesti, Jud. Arges, 117140, Pitesti